Ønsketræ 2021

Få dit barns ønske på træet

Brug formularen — dine data anonymiseres og krypteres, og gemmes alene julen ud. Alternativt er du velkommen til at ringe, inden for normal åbningstid, til Charlotte personligt på (+45) 28 44 47 54. Du er ligeledes velkommen til at skrive til Charlottes e-mail på hirtshals@avis.dk — vedhæft navn, telefonnummer, fulde adresse samt barnets fornavn og ikke mindst ønske.

Ønsketræ 2021

Er pengene små til julegaver i år — så læs med her.

Vi blev blæst bagover af den lokale støtte og generøsitet ved sidste års ønsketræskoncept. Derfor gentager vi succesen i år — for alle børn fortjener en imminent jul.

Derfor søger vi allerede nu, og helt frem til jul, familier, som har et ekstra stramt julebudget — der søger hjælp til børnenes julegave. Er din (eller en du kenders) jul ekstra stram i år; og bor du i Hirtshals eller omegn, så hører vi meget gerne fra dig.

Vi tager imod 1 ønske pr. barn — for alle børn fortjener en fantastisk jul! Ønskerne hænges på vores juletræ i butikken, hvor vores fantastiske og generøse kunder kan vælge at sponsorere gaven. Sidste år blev ønskerne simpelthen revet ned — vi er ovenud stolte og beæret!

Det er udadtil helt fortroligt og anonymt at få ønsket på træet.

Støt op om juletræet

Det er simpelt at sponsorere et juleønske — kom ind i butikken og betalt for gaven ved disken. I mellemtiden er du velkommen til at sprede budskabet.