Jacobil

Dit autoværksted

Bilverksted i Hirtshals på norsk
Autoværksted i Hirtshals

Et autoværksted i Hirtshals

Jacobil er et Bosch Car Service–autoværksted i Hirtshals, som tilbyder komplet service, reparation og vedligeholdelse af alle bilmærker. Vores koncept er simpelt: Rimelighed, pålidelighed og personlig og engageret service—vores succes måles på tilfredse kunder.

18 gode grunde til at vælge Jacobil som dit autoværksted

1. Bevar fabriksgarantien: Al vedligeholdelse, reparation og service udføres i henhold til producentens forskrifter. Derfor bevarer du altid din fabriksgaranti.

2. Høj faglighed: Vores mekanikere er veluddannet, og videreuddannes løbende i henhold til den teknologiske udvikling. Vi har gennem Bosch adgang til seneste viden og nyeste udstyr.

3. Originale reservedele: Vi anvender Bosch OE–reservedele eller tilsvarende reservedele af højeste kvalitet. Dermed øges bilens sikkerhed, værdi og levetid.

4. Ren samvittighed: Vi tager dig og din bil alvorligt. Vi overholder altid gældende standarder for sikkerhed og miljø.

5. 360 grader: Vi tilbyder alt inden for vedligeholdelse, service, reparation, eftermontering og ekspertrådgivning.

6. Tidsbesparende: Aflever bilen med kort eller ingen varsel, så servicerer vi hurtigst muligt. Du behøver aldrig at vente længere end nødvendigt.

7. 24–timers assistance: Få gratis vejhjælp når din bil har overholdt service efter fabrikantens forskrifter på vores autoværkstedværksted. Aftalen fornys ved hvert service, kvit og frit. Med en serviceaftale gælder vejhjælp den dag aftalen er oprettet.

8. Hold dig kørende: Ved længerevarende eller pludseligt opståede reparationer får du stillet en gratis lånebil til rådighed. Du betaler alene en uomgåelig forsikringstaks.

9. Gennemsigtighed: Du ved i forvejen, hvad der skal laves, og hvad det koster. Booker du online får du ligeledes prisen med det samme.

10. Reelt arbejde: Vi reparerer kun det nødvendige. Resten er op til dig.

11. Bevar kontrollen: Ved ekstra, uforudsigeligt eller valgfrit arbejde kontakter vi dig altid, inden vi går i gang.

12. Egenkontrol: Vi gemmer de ødelagte eller nedslidte reservedele, hvis du vil se dem, når du henter bilen.

13. Hurtigt videre: Vi overholder aftalte tider.

14. Pålidelig: Vi overholder vores aftaler.

15. Dobbelttjek: Vi prøvekører bilen inden aflevering.

16. Ordentlig aflevering: En dygtig medarbejder med indsigt i sagen forklarer fakturaen, når du henter bilen.

17. Personlig service: Vi lytter til dig og rådgiver uforpligtende om alt, der vedrører din bil.

18. Engagement: Vi gør alt, vi kan for dig og din bil. Du kan trygt overlade bilen til os velvidende, at vi finder den rigtige løsning på selv usædvanlige opgaver.

Derfor skal du vælge et Bosch Car Service–autoværksted

Bosch er verdens største og førende leverandør af originale reservedele til biler. Chancen for, at din bil, uanset mærke, ikke har en relation til Bosch er meget lille. Bosch er også førende leverandør af højteknologiske løsninger til den moderne bil—herunder el, hybrid og konventionel. Det er med høj sandsynlighed Bosch, der helt eller delvist har udviklet den originale tester, som det autoriserede autoværksted for dit bilmærke anvender i dag.

Bosch Car Service er det naturlige bindeled direkte mellem Bosch (og dermed bilproducenterne) og eftermarkedet. Bosch Car Service er i dag en af verdens største uafhængige værkstedskæder, med et internationalt netværk af mere end 15.000 autoriserede Bosch Car Service–autoværksteder i 150 lande.

Når du aflevere din bil på et Bosch Car Service–autoværksted, afleverer du bilen på et autoværksted med adgang til verdens mest omfattende samling af viden og erfaring med netop dit bilmærke. Et Bosch Car Service–autoværksted vil i langt de fleste tilfælde være det foretrukne valg over et autoriseret autoværksted—netop fordi vi...

1. Kollektivt har samme eller mere erfaring med et givent bilmærke.

2. Ofte har adgang til samme eller bedre diagnoseværktøj.

3. Har erfaring og viden, der strækker sig langt ud over det enkelte bilmærke.

Bosch er hovedpulsåren blandt gængse blodårer i autobranchen. Du er bedre stillet ved usædvanlige, svære eller højspecialiserede opgaver—og samtidigt ligestillet ved helt almindelige serviceydelser. Når du får serviceret din bil på et Bosch Car Service–autoværksted bevarer du altid bilens nyvognsgaranti—akkurat som ved et mærkeværksted, bare billigere.

Vores ydelser

Serviceeftersyn

Serviceeftersyn i henhold til producentens forskrifter. Du bevarer en eventuel nybilsgaranti.
Book serviceeftersyn

Olieskift

Skift af motorolie og oliefilter i henhold til producentens forskrifter.
Book olieskift

Tandremsskift

Et tandremsskift efter producentens forskrifter givere højere sikkerhed, bedre motorydelse, sundere brændstoføkonomi samt mindre slitage og dermed længere levetid for motoren.
Book tandremsskift

Synstjek

Skal bilen til syn? Et synstjek dækker de almindelige faldgruber, så du er sikker på, at bilen kommer gennem synet. Vi kører gerne bilen til syn, og et eventuelt omsyn er gratis.
Book synstjek

Hjulskifte

Er det blevet tid til skifte til vinter– eller sommerhjul? Den klarer vi hurtigt og med mulighed for opbevaring.
Book hjulskifte

Dækmontering

Nye dæk eller ingen separate fælge? Vi afmonterer de gamle og monterer de nye på dine fælge for dig.
Book dækmontering

Airconditionservice

Kontrol og eventuel påfyldning af manglende kølemiddel på dit klimaanlæg. Så er du sikker på, at det fungerer efter hensigten.
Book airconditionservice

Lygtekontrol

Få bedre synlighed og en større sikkerhed i trafikken med korrekt justerede forlygter.
Book lygtekontrol

Biltjek

En komplet visuel kontrol af din bil skræddersyet til årstiden, så du altid kommer sikkert frem.
Book biltjek

4-hjulsudmåling

Er din bil blevet sværere at styre, eller slides dine dæk hurtigere end normalt? Lad os tjekke dit styretøj.
Book 4-hjulsudmåling

Fejlkodeudlæsning

Kører bilen dårligt eller anderledes? Hakker motoren, eller er der en ukendt lampe, der lyser i instrumentet? Lad os udlæse eventuelle fejlkoder på bilen.
Book fejlkodeudlæsning

Batteritjek

Visuel og elektrisk kontrol af batteriets tilstand og effekt, herunder en udskrift af resultatet. Så er du sikker på, at bilen også kan starte i morgen.
Book batteritjek

Bremseeftersyn

Vi afmonterer alle 4 hjul og adskiller og renser bilens bremser, med efterfølgende funktionskontrol at bremsekomponenter. For en sikkerheds skyld.
Book bremseeftersyn

Anden service

Tidsbestilling af øvrige service eller reparation uden prisangivelse.
Book anden service

Kontakt

phone-handset